Yritys

Oivataito Oy

Oivataito tarjoaa liiketoimintaa tukevia ja kehittäviä it-ratkaisuja.

Päätuotteemme on kehittämämme innovatiivinen tulostimien hallintajärjestelmä. Sen lisäksi teemme muita asiakkaan tarpeeseen perustuvia ratkaisuja. Meillä on yli vuosikymmenen kokemus onnistuneista it-hankkeista. Toteutamme ohjelmistoja, jotka luovat kilpailuetua, parantavat työn tuottavuutta ja nostavat työhyvinvointia.

Tarjoamme luotettavaa ja ammattitaitoista apua pieniin ja suuriin it-ongelmiin. Hallitsemme muun muassa vaatimusmäärittelyn, projekti-, järjestelmä- ja tietokantasuunnittelun, ohjelmoinnin sekä laadunvarmistuksen. Järjestelmäsuunnitteluumme kuuluvat mm. erilaiset integraatioratkaisut.

Teknologiamielessä olemme moniosaajia, joilla on kokemusta www- ja työpöytäsovelluksista sekä monimuotoisilla tekniikoilla toteutetuista palveluista. Ydinaluettamme ovat vaativat ympäristöt. Meillä on kokemusta muutaman ihmisen pienyrityksistä aina monikansallisiin yrityksiin.

Kehnot it-järjestelmät ovat yrityksille melkoisia rahareikiä.

Ne syövät tuottavuutta, vievät työaikaa, turhauttavat työntekijöitä ja aiheuttavat ongelmia asiakassuhteissa. Hyvin toimivat ohjelmistot auttavat välttymään monilta ongelmilta.

Keskity omaan osaamiseesi ja anna meidän hoitaa loput. Ota yhteyttä, niin ratkaistaan ongelmasi.